fbpx

Tag Archives: bush

Obama dhe Bush kundër politikave të Trump

Ish-presidentët e SHBA-ve Barack Obama dhe George W. Bush shprehën shqetësimet për klimën aktuale politike në Shtetet e Bashkuara, në komente që shihen si qortime indirekte ndaj Donald Trump. Obama i kërkoi amerikanëve që të refuzojnë politikat e “përçarjes” dhe “frikës”, ndërsa Bush kritikoi “bullizmin e paragjykimet” në jetën publike. …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!