fbpx

Tag Archives: burgu

Selimi lirohet përkohësisht nga burgu

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sylejman Selimi, është liruar sot përkohësisht nga burgu. Selimi, dikur edhe komandant i Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe ambasador i Kosovës në Shqipëri, është lejuar që të marrë pjesë në dasmën e vëllait të tij, të martën. Në disa fotografi të publikuara në rrjetet …

Lexo më shumë

Finlandë, burgu bëhet hotel

burgu_infoglobi

Në qytetin Kakolanmäki, afër Turkut, ndërtesa e burgut shndërrohet në hotel dhe disa dhoma mbeten qeli me qëllim të ndiesisë së burgut të dikurshëm. Ky destinacion do të realizohet në vitin 2020. Kjo ndërtesë e burgut, e cila është liruar së funksionuari si burg më shumë se dhjetë vite, është …

Lexo më shumë