fbpx

Tag Archives: burg

Mbi 7 vjet burg e 25 mijë euro gjobë për shitblerje narkotikësh

lajmi, infoglobi

Gjykata Themelore në Ferizaj, sot shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit G.R, i cili akuzohet se ka kryer veprën penale “krimi i organizuar” , “blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve. Trupi Gjykues i kryesuar nga gjyqtari Ibrahim Idrizi, pas mbajtës së shqyrtimit gjyqësor, dëgjimit të palëve, administrimit …

Lexo më shumë

Prizren: 20 vite burg për 20 policët që morën ryshfet në autostradë

 Gjykata Themelore e Prizrenit ka dënuar 20 policët që morën ryshfet gjatë patrullimeve në autostradën “Ibrahim Rugova”. Atyre iu shqiptua dënimi prej 20 vitesh burg. Kush janë të dënuarit? Shemsi Demolli, Safet Veliu, Naser Rama, Afrim Rafuna, Muhamet Buzhala, Ivica Djokiq, Ismail Azemi, Alush Elshani, Blerim Zylfaj, Bekim Zogaj, Qerim …

Lexo më shumë