fbpx

Tag Archives: bukowski

Bukowski : Marrëzia ime

Nga: Charles Bukowski Përktheu: Fadil Bajraj Janë disa shkallë marrëzie, dhe sa më i marrë që je, njerëzit do ta kenë më të qartë. Shumicën e jetës sime marrëzinë time e kam fshehur brenda vetes, por ajo ende është aty. Për shembull, ndonjë person do të më flasë për këtë …

Lexo më shumë