fbpx

Tag Archives: Bufett

Bufett pasurohet edhe në krizë

Ka qenë një periudhë e vështirë për shumë njerëz në mbarë botën. Tregjet u lëkundën dhe miliona njerëz humbën vendet e punës. Një krizë që bota nuk e kishte parë prej vitesh. Megjithatë të paktën një njeri doli shumë më i pasur nga kjo krizë. Bëhet fjalë për miliarderin amerikan, …

Lexo më shumë