fbpx

Tag Archives: BUDA

Zbulohet urna e Budës

urna, buda

Policia në Kamboxhë ka publikuar  se ka zbuluar urnën e artë, e cila është vjedhur vjet dhe në të cilën besohet se ndodhen mbetjet e liderit spiritual të budizmit – Budës. InfoGLOBI ka raportuar për vjedhjen e saj vjet në Dhjetor. Urna tani është zbuluar në një shtëpi në Takeo, …

Lexo më shumë