fbpx

Tag Archives: Brian Yee

Brian Yee në Kosovë

Hoyt Brian Yee

Zëvendës-ndihmës Sekretari amerikan i Shtetit, Hoyt Brian Yee, përgjegjës për çështje evropiane dhe euro-aziatike, po viziton Kosovën. Ai ka zhvilluar takimin e parë me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi. Në një komunikatë të lëshuar nga Zyra e Presidentit Thaçi, thuhet se në këtë takim, është biseduar për marrëdhëniet bilaterale, rolin …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!