Tag Archives: BQK

6 kërkesat e “Maraklive t’kerreve” që iu dorëzuan BQK-së

Në Bankën Qendrore të Kosovës sot grupi “Marakli t’kerreve” ka dorëzuar një kërkesë gjashtëpikshe lidhur me kundërshtimin e tyre për ngritjen e çmimit të sigurimit të veturave. Në emër të këtij komuniteti, Agan Hajdarhoxha, ka dorëzuar kërkesën në BQK, kur në pikën e parë kërkohet që të pezullohet vendimi i …

Lexo më shumë

Të premten votohet guvernatori i BQK-së. Kush janë kandidatët?

guvernator BQK

Kuvendi i Republikës së Kosovës të premten do të zgjedh guvernatorin e Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës. Në listën e kandidatëve të përzgjedhur nga paneli për përzgjedhjen e kandidatëve për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës janë katër kandidatë: Fehmi Mehmeti, Shkëndije Himaj, Besnik Bislimi dhe Safet Merovci. Siç …

Lexo më shumë