fbpx

Tag Archives: Bosnja

Serbia dhe Bosnja pengesë e Kosovës për integrim në Zonën Ekonomike Rajonale

Ministria_e_Ndermarresise_infoglobi

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, mori pjesë sot në Tryezën “Zona Ekonomike Rajonale e Ballkanit Perëndimor: implikimet më të gjëra tregtare dhe sfida në zbatim për Kosovën”, që u mbajt në Prishtinë, organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike. Në hapje të kësaj tryeze, ministri Beqaj ka …

Lexo më shumë