fbpx

Tag Archives: blerim reka

Shkolla dhe populizmi

blerim reka

Gjatë çerek shekullit post- komunist, në Ballkan nuk u ofrua alternativa liberale. Ky nacionalizëm korruptiv nën petkun populist, nuk mbylli asnjë çështje të hapur kombëtare, vetëm se hapte kontot bankare të shtetarëve. Bile populistët e këtushëm të vegjël, provuan të imitojnë “babën e madh” të populizmit putinian si alternativë të …

Lexo më shumë