fbpx

Tag Archives: BlackBerry

Gazetarët përgjohen përmes WhatsApp

whatsapp,NSO Group, android, BlackBerry, ios

Softueri i zhvilluar nga NSO i njohur si Pegasus ishte krijuar për tu instaluar në distancë për të vjedhur të dhëna nga  pajisjet që përdorin sistemet operative Android, iOS dhe BlackBerry WhatsApp-i ka hedhur në gjyq firmën izraelite të teknologjisë NSO Group, duke e akuzuar atë se e ka përdorur …

Lexo më shumë