fbpx

Tag Archives: Bitcoins

India paralajmëron masa kundër Bitcoin

Autoritetet indiane paralajmërojnë masa kundër kripto-valutave, por ata nuk duan të vendosin rregulla më strikte për momentin. Ministria e Financave indiane ka lëshuar një paralajmërim mbi Bitcoin dixhital. Sipas Departamentit të Thesarit, Bitcoin dhe kripto-valutave të tjera janë shumë të ngjashme me një skemë piramidale dhe prandaj duhet të shmangen. …

Lexo më shumë