fbpx

Tag Archives: Birmania

SHBA: Sanksione kundër ushtrisë së Birmanisë

Birmani

Shtetet e Bashkuara thonë se e përfundojnë ndihmën ushtarake për njësitë dhe oficerët e involvuar në dhunën kundër komunitetit mysliman Rohinxha në Birmani dhe i shqyrton masat e tjera lidhur me trajtimin e autoriteteve në këtë vend ndaj popullatës pakicë. Zëdhënësja e Departamentit ameirkan të shtetit, Heather Nauert, tha mbrëmë …

Lexo më shumë