fbpx

Tag Archives: Bettina Rodriguez Aguilera

Politikania: Më rrëmbyen UFO-t dhe …

politikane.ufo

Një politikane ka pohuar se është rrëmbyer nga UFO-t që i kanë zbuluar sekretet e universit. Bettina Rodriguez Aguilera, një kandidate e Kongresit nga Miami, dha një intervistë në të cilën tha se ishte rrëmbyer. Aguilera tha se ishte vizituar nga tre jashtëtokësorë me flokë të bardhë, dy femra dhe …

Lexo më shumë