fbpx

Tag Archives: Betlehem

Krishtlindja në Betlehem

Mijëra besimtarë të krishterë u mblodhën në qytetin e Betlehemit, në Bregun Perëndimor, për të festuar në vendlindjen e Krishtit. Në meshën në Kishën e Lindjes së Krishtit, në vendin ku të krishterët besojnë se lindi Krishti, mori pjesë presidenti palestinez Mahmoud Abbas, së bashku me zyrtarë dhe pelegrinë nga …

Lexo më shumë