fbpx

Tag Archives: Besartë Kryeziu-Ramaj

Besartë Kryeziu-Ramaj: Për gruan nuk ka sfida të papërballueshme

besarte ramaj

Besartë Kryeziu-Ramaj, është Kryetare e gruas së NISMA se në Malishevë, e cila po garon për asambleiste në këtë Komunë. infoGlobi:  Fushatës po i afrohet fundi, me datë 22 tetor, qytetarët do të votojnë për të parin e Malishevës dhe asambleistët komunalë. Çka ju ofron banorëve të Malishevës Besartë Kryeziu-Ramaj ? Besartë …

Lexo më shumë