Tag Archives: Berlinale

“The Grand Budapest Hotel’ hapi Berlinalen

Berlinale

Nata e parë e edicionit të 64-të i Festivalit të Filmit Berlinale ka nisur të enjtën në Berlinale Palast në Berlin të Gjermanisë, me shfacjen premierë të filmit “The Grand Budapest Hotel”. Festivali Ndërkombëtar i Filmit, i njohur si Berlinale, është një ngjarje e madhe kulturore dhe një nga datat më të rëndësishme për industrinë ndërkombëtare …

Lexo më shumë