Ballina / Tag Archives: berlin

Tag Archives: berlin

Christian Schwarz-Schilling: Kapeni këtë shans

Christian Schwarz-Schilling

Konferenca e Ballkanit Perëndimor që fillon të hënën në Berlin (29.04) ka potencialin e hapjes së një kapitulli të ri, thotë njohësi i Ballkanit dhe ish-politikani gjerman, Christian Schwarz-Schilling. Shkruan: Christian Schwarz-Schilling Konferencë për Ballkanin – e pastaj? Nganjaherë disa thumbues që qesëndisin nuk e fshehin dot, se nuk kanë …

Lexo më shumë

Shërbimi sekret gjerman fokusohet në Ballkan. Ja pse …

Berlin

Shërbimi Federal Informativ gjerman, BND, e ka përqendruar vëmendjen gjithnjë e më shumë në Ballkan, veçanërisht në Bosnjë-Hercegovinë, bën të ditur Berliner Zeitung. Shtetet e brishta të rajonit janë shqetësim për BND. Shërbimi Federal Informativ gjerman për botën e jashtme, BND, është gjithnjë e më i shqetësuar për tendencat islamike …

Lexo më shumë

Ivanka Trump në Berlin

Ishte ideja e Angela Merkelit të ftojë Ivanka Trump në samitin e G20-s për gruan. Vajza e presidentit amerikan flet të martën në Berlin si të mbështetjen gratë sipërmarrëse. Por çfarë ka menduar kancelarja me këtë ftesë? Vetëm disa orë qëndron Ivanka Trump në Berlin, por sytë e të gjithëve …

Lexo më shumë