fbpx

Tag Archives: belgjika

Tash hanë djath në burg

djathi, belgjika, kosova

Kishte tentuar të vjedh djathë në Belgjikë, ky është dënimi që e mori kosovari Ngjarja ndodhi në qytetin Verviers të Belgjikës ku më 22 nëntor, dy burra të maskuara kishin hyrë në fabrikën e djathit “Le Comptair” për të vjedhur. Ngjarja ndodhi në qytetin Verviers të Belgjikës. Njëri e kishte …

Lexo më shumë

Fillojnë hetimet për mishin e prishur që u importua në Kosovë nga Belgjikë

veviba_belgjike mishi kosove

Prokuroria Themelore në Prizren, ka njoftuar se sipas detyrës zyrtare dhe në bashkëpunim me Kryeprokurorin e Shtetit, ka filluar hetimet kundër personave përgjegjës dhe subjekteve juridike, të cilat kanë importuar nga Belgjika sasi të mishit me cilësi të dyshimtë, në drejtim të veprës penale: “prodhimi dhe vënia në qarkullim e …

Lexo më shumë

Belgjika miraton eutanazinë

belgjika

Parlamenti në Belgjikë ka miratuar projekt-ligjin që lejon eutanazinë për fëmijët me sëmundje të pashërueshme, pa ndonjë kufizim moshe. Kur projekt-ligji të nënshkruhet nga mbreti, Belgjika do të bëhet vendi i parë në botë që heqë çdo kufi moshe për këtë praktikë. Para 12 vitesh ky shtet ka legalizuar eutanazinë …

Lexo më shumë