fbpx

Tag Archives: Bedri Hamza

Qeveria e ka miratuar Projektligjin për parandalim të konfliktit të interesit

projektligji

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozim-vendimin me të cilin autorizohet komisioni shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror, që ka të bëjë me vlerësimin e punës së komisionit të mëparshëm si dhe të përgatisë raportin së bashku me rekomandimet për të gjeturat brenda afatit optimal. Në këtë mbledhje …

Lexo më shumë

Për 5 muaj përfundon procesi i verifikimit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

Bedri Hamza, buxheti, polemika, vetëvendosje, konjufca, krasniqi, kosova, zgjedhjet,

Ministri i Financave Bedri Hamza, ka deklaruar se afati prej 5 vjetësh që është paraparë për përmbylljen e procesit të verifikimit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, do të bëhet në 5 muaj. Qëllimi i kërkesës së Ministrit të Financave Bedri Hamza ishte dhe është që viktimat …

Lexo më shumë