Tag Archives: Bechtel Enka

Borxhi ndaj Bechtel Enka – 45 milionë euro

lekaj

Tash e disa muaj kompania “Bechtel&Enka;”, e cila po ndërton autostradën Prishtinë – Shkup, “Arbën Xhaferi” është duke kërkuara 63 milionë euro shtesë. Mirëpo, kjo është kundërshtuar nga Ministria e Infrastrukturës. E, për këtë Ministria e Infrastrukturës dhe kjo kompani kanë zhvilluar negociata. Ministria e Infrastrukturës ka hyrë në këto …

Lexo më shumë

Lekajt i kërkohet llogari pse ia dha 63 milionë shtesë Bechtel-Enkas

Kontratën, raportin e menaxherit të kontratës dhe korrespondencat mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë “Bechtel & Enka”, lidhur me kërkesën e kësaj të fundit për pagesë shtesë prej 63 milionë eurove për autostradën “Arbën Xhaferi”, i kanë kërkuar deputetët e Komisionit për Zhvillim Ekonomik nga MI-ja. Bashkë me këto materiale, …

Lexo më shumë

LDK akuzon Pal Lekajn: Pse pranuat që “Bechtel Enka” nga 14 të paguhet 63 milionë euro

punishtja e bechtel enka

Deputetja e LDK’së, Hykmete Bajrami, në seancen e sotme të Kuvendit, ka kërkuar sqarim nga ministri i Infrastrukturës, Pal Lekajn, rreth kërkesës së kompanisë Bechtel & Enka; për t’iu paguar 63 milionë euro shtesë për ndërtimin e autostradës për Shkup. Deputetja Bajrami e ka pyetur ministrin Lekaj se si është …

Lexo më shumë