Tag Archives: BE

BE Ramës: Ndërhyrjet politike prishin marrëdhëniet fqinjësore

Bashkimi Evropian ka reaguar ndaj deklaratave të kryeministrit shqiptar, Edi Rama duke thënë se ndërhyrja politike prish forcimin e marrëdhënieve të mira fqinjësore. Zëdhënësja e Komisionit Evropian, Maja Kocijanciç  ka thënë se rajoni i Ballkanit Perëndimor ka një perspektivë të qartë evropiane, siç është konfirmuar së fundmi nga Këshilli Evropian, …

Lexo më shumë

Institucionet e BE-së në alert; Flamujt ulen në gjysmështizë

KE, Komisioni Evropian

Të gjitha institucionet e Bashkimit Europian me seli në Bruksel kanë ngritur nivelin e sigurisë në ”ORANGE” (portokalli), që nënkupton se të gjitha takimet brenda dhe jashtë objekteve janë anuluar gjatë të martes. Administrata e institucioneve është udhëzuar të qëndrojë brenda tyre ose në shtëpi. Në institucione kanë mundur të …

Lexo më shumë