Ballina / Tag Archives: BE

Tag Archives: BE

Mundësi të barabarta

Ursula Von de Meyer, be, equality gender

Von der Leyen, femra e parë në krye të Komisionit Europian me barazi gjinore me 13 femra dhe 14 meshkuj Presidentja e ardhshme e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen,  emëroi ekipin e saj të fortë prej 27 anëtarësh,  ku mbajti danezen Margrethe Vestager në postin kritik të konkurrencës dhe …

Lexo më shumë

Siç e kërkon ligji dhe tradita në BE

Kompanitë me mbi 100 punonjës do ndërtojnë çerdhe e kopshte Kompanitë e mëdha me mbi 100 punonjës do të duhet të ngrenë pranë ndërmarrjes çerdhe dhe kopshte”. Kërkesa është bërë nga kryebashkiaku, Erion Veliaj, i cili e konsideroi këtë një masë për të ulur fluksin e fëmijëve në institucionet publike. …

Lexo më shumë