fbpx

Tag Archives: batllava

Liqeni i vdekjes

Mungesa e zhytësve në Liqenin e Batllavës po paraqet rrezik serioz për qytetarët të cilët e frekuentojnë atë, sidomos gjatë temperaturave të larta. Zyrtarë të Komunës së Podujevës thonë se në këtë liqen nuk ka zhytës, pasi ai është akumulues dhe nuk është nën menaxhim të tyre. E në anën …

Lexo më shumë