fbpx

Tag Archives: barnat esenciale

QKUK ka mungesë të barnave esenciale

QKUK

Institucionet publike shëndetësore vazhdojnë të përballen me mungesë barnash nga lista esenciale, si dhe të materialit shpenzues të nevojshëm për trajtimin e pacientëve. Buxheti për shëndetësi ndër vite ka qenë rreth 180 milionë euro, derisa për vitin 2018, ky buxhet është rritur në 200 milionë. Megjithatë, pacientët janë duke vazhduar …

Lexo më shumë