Tag Archives: Banka Botërore

Mantovanelli: Kosova duhet të zhvillohet më shumë dhe të hapen edhe vendet e reja të punës

Marco Mantovanelli drejtor i Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoni, tha se në këto 20 vitet e fundit Kosova është mbështetur shumë nga BB-ja. Për mungesën e bankave të mëdha që sot janë nëpër Evropë e botë, Mantovanelli vlerësoi e Kosova është vend i vogël, por sistemi këtu është stabil. …

Lexo më shumë

Zotohet Banka Botërore: Do ta ndihmojmë sektorin energjetik në Kosovë

Banka Botërore, Haradinaj, energjia

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, priti një delegacion të lartë të Bankës Botërore të udhëhequr nga drejtori për Energji, Riccardo Puliti dhe drejtoresha e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, Linda Van Gelder, me të cilët bisedoi për zhvillimet në fushën e energjisë, njofton kumtesa qeveritare. Haradinaj e vlerësoi shumë të …

Lexo më shumë