fbpx

Tag Archives: Balena Blu

Sërish tmerron “Balena Blu”

Loja Balena e Kaltër është një sfidë monstruoze online, e cila synon të marrë jetën e të rinjve. Loja virale është shpërndarë online përmes rrjeteve sociale dhe raportet sugjerojnë se ka arritur në shkollat e Britanisë së Madhe dhe ajo po luhet edhe nga fëmijët shtatëvjeçarë. Loja virale inkurajon të …

Lexo më shumë