fbpx

Tag Archives: bajram kosumi

Kultura shtetformuese shqiptare në dekadën e dytë të shekullit XXI

bajram kosumi

Edhe pse është e mirënjohur se kultura shtetformuese është një proces i ndërlikuar i shumë faktorëve, (historikë, socialë e ekonomikë), disa elemente të kësaj kulture krijojnë pasoja më afatgjata. Shkruan: Bajram Kosumi Shoqëria e sotme shqiptare ende po përpëlitet në tranzicionin e shumëfishtë: midis një shoqërie tradicionale dhe moderne; midis …

Lexo më shumë