fbpx

Tag Archives: BAFTA

Nominimet e BAFTA-s

Këtë mëngjes u paraqitën nominimet për vitin 2014 të BAFTA-s (British Academy Film Awards) nga Luke Evans dhe Helen McCrory në selinë BAFTA-së Piccadilly. Ceremonia e organizuar nga Stephen Fry,do të mbahet të dielën me 16 shkurt në Royal Opera House të Londrës, dhe do të transmetohet në BBC./infoGLOBI Filmi …

Lexo më shumë