fbpx

Tag Archives: azilkërkues

Gjermani, 30.000 azilkërkues në ilegalitet

azilkerkues_ne_gjermani_infoglobi

Rreth 1,6 milionë vetë kërkojnë mbrojtje në Gjermani, ndër to bëjnë pjesë edhe azilkërkuesit e refuzuar, të cilët ende nuk janë larguar nga vendi. Por 30.000 syresh kanë dalë prej radarëve të autoriteteve. “Nuk mund të përjashtohet, që azilkërkuesit që janë të detyruar të kthehen në atdhe dhe ende ekzistojnë …

Lexo më shumë