fbpx

Tag Archives: azil

Kosova është vend i sigurt, nuk ka azil për shtetasit e saj

migrimi

Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Valdet Hoxha priti në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, z. LaszloMarkusz, me të cilin biseduan për situatën aktuale, me theks të veçantë për lëvizjet migratore dhe mundësinë e keqpërdorimit dhe keqinformimit të qytetarëve nga grupet e ndryshme të krimit të organizuar. …

Lexo më shumë