Tag Archives: Austriakët

Austriakët kundër myslimanëve

Austri

Fushata elektorale në Austri po i afrohet finishit. Si rrallë më parë ajo është e përqendruar në temat e imigrimit, të islamizimit dhe të refugjatëve – një garë e populistëve nga e djathta dhe fare nga e djathta. Temat e imigrimit, islamizimit, refugjatëve dhe mbrojtjes së kufirit janë temat më …

Lexo më shumë