Tag Archives: ATK

ATK pezullon dy inspektorë nga puna

atk

Administrata Tatimore e Kosovës ka pezulluar nga puna dy zyrtarë – inspektorë tatimorë të dyshuar për korrupsion dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare. “Menaxhmenti i ATK-së siguron opinionin se çdo informatë e dëshmuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe rasteve korruptive do të dërgohet në organet kompetente për trajtim, dhe ndaj …

Lexo më shumë

ATK e përkushtuar në luftimin e ekonomisë joformale

ATK

“Mbështetja e mëtutjeshme e institucioneve të Kosovës në luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe ekstremizmit të dhunshëm”, ka qenë tema e trajnimit dy ditore në të cilin pjesëmarrës ishin edhe përfaqësues nga ATK. Administrata Tatimore e Kosovës vazhdimisht bën përpjekje në luftimin e ekonomisë joformale, duke u bazuar në …

Lexo më shumë

ATK : Pas ndryshimeve, numri i aplikimeve me kuponë fiskalë është ulur

kupona fiskal

Zyrtarë të ATK-së thonë se pas ndryshimit të formës se kompensimit ka rënë numri, por, sipas tyre, edhe më tutje mbetet i kënaqshëm. Gjatë gjashtë muajve të parë të këtij viti 490.677 aplikacione janë dorëzuar për rimburësim në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK). Sipas të dhënave zyrtare, gjatë tremujorit të …

Lexo më shumë