fbpx

Tag Archives: Assange

Snowden: Me SMS qeveritë kanë qasje të plotë në celularin tuaj (VIDEO)

Edward Snowden

Shkruan: Evliana BERANI Qeveritë mund të kenë kontrollin e plotë në celularët tuaj, thotë Edward Snowden , aktivisti për transparencë institucionale e botë pa përgjime. Ai është bashkëpunëtorë i rrjetit Wikileaks. Edward Snowden është duke jetuar në Rusi tash e sa vite dhe nuk mund të rikthehet në SHBA sepse aty besohet që …

Lexo më shumë

Assange sërish sulmon CIA – në

assange infoglobi

Nju Jork: Sulmi në Mahattan nuk do të kishte ndodhur nëse CIA ‘kishte shpenzuar më pak kohë’ duke armatosur terroristët, ka thënë Assange. Themeluesi i WikiLeaks, Julian Assange, iu drejtua CIA-s duke thënë që sulmi terrorist nuk do të kishte ndodhur nëse agjencia do t’i kishte hetuar terroristët në vend …

Lexo më shumë