Tag Archives: asociacioni

Asociacioni, temë e radhës në dialogun mes Kosovës e Serbisë

KE, Komisioni Evropian

Zyrtarët e Bashkimit Evropian u kanë kërkuar institucioneve të Kosovës që pa vonesa ta themelojnë Asociacionin e komunave me shumicë serbe. Maja Kocijançiq, zëdhënse e Përfaqësueses së lartë të Bashkimit Evropian, Federica Mogherinit ka thënë se dialogu në nivelin teknik, ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, do të vazhdojë pas 10 ditësh. …

Lexo më shumë

Asociacioni sipas Marrëveshjes së Brukselit, Ligji për FAK të procedohet në Nëntor

Qeveria e Kosovës ka miratuar të hënën programin qeverisës për periudhën 2017-2021. Themelimi i Asociacionit të komunave me Shumicë Serbe, sipas Marrëveshjes së Brukselit, transformimi i FSK-së në Forca të Armatosura me ligjin që pritet të miratohet në nëntor, rritje ekonomike prej 5-7 për qind, themelimi i Byrosë Nacionale të …

Lexo më shumë