fbpx

Tag Archives: Asociacioni i Ushtrisë së SHBA-ve

Gjeneral Rama pjesëmarrës në Asociacionin e Ushtrisë së SHBA-ve

2

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës(FSK), gjenerallejtënant Rrahman Rama i shoqëruar nga një delegacion i FSK-së dhe ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës(SHBA), zonja Vlora Çitaku, ishin pjesë në ceremoninë e hapjes së takimit vjetor të Asociacionit të Ushtrisë së SHBA-ve(AUSA). Gjeneral Rama bashkë me delegacionin …

Lexo më shumë