fbpx

Tag Archives: asistenca sociale

Në Kosovë asistenca sociale familjare peshon 27 milionë euro në vit

asistenca sociale ne kosove

Në Kosovë numri i kategorive sociale po rritet. Aktualisht janë disa kategori sociale me një numër të konsiderueshëm qytetarësh që hyjnë në skemat sociale. Baza e politikave sociale në Kosovë përbëhet kryesisht nga skema e ndihmës sociale, skema e pensioneve, ku përfshihen pensionet e moshës dhe kontribut-dhënëse, pensionimet e parakohshme …

Lexo më shumë