fbpx

Tag Archives: arrestohen hakerët

Arrestohen hakerët nga Kosova që i kërkonte Amerika

arrestim_policia

Policia e Kosovës ka konfirmuar përfshirjen e vet në aksionin e ndërmarrë kundër këtij organizimi, me ç’rast janë arrestuar dy kosovarë, Besart Hoxha dhe Liridon Musliu. “Policia e Kosovës, konkretisht Sektori për krime kibernetike në koordinim me autoritetet kompetente ka ndërmarrë veprime të nevojshme sipas autorizimeve dhe ka realizuar kontroll …

Lexo më shumë