fbpx

Tag Archives: arrestime

Zgjedhjet ecën mirë, por pati ca parregullsi e arrestime për blerje votash

zgjedhje

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” ka raportuar për një varg parregullësishë që në fillim të procesit të zgjedhjeve. Mungesë materiali, librave të votuesve, rrjeti i shoqërisë civile ka raportuar se pati në shkollën “7 Shtatori” në Prizren dhe “Elena Gjika” në Mitrovicë. Në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Podujevë, …

Lexo më shumë