fbpx

Tag Archives: aplikacioni

Aplikacioni për trashëgimi kulturore, e punuan nxënësit

aplikacioni trashegimia

Projekti i tre nxënësve të Shkollës Digjitale, Tea Reçica, Liburna Mehmeti dhe Robert Pira, synon promovimin e trashëgimisë, duke ofruar qasje në informata përmes teknologjisë mobile. Tashmë qytetarët e Kosovës e sidomos turistët do ta kenë shumë më të lehtë të eksplorojnë trashëgiminë kulturore . Aplikacioni “Trashëgimia Kulturore e Prishtinës” …

Lexo më shumë

Prishtinë : Aplikacioni si ciceron nëpër trashëgiminë kulturore

aplikacioni, prishtinë

Trashëgimia kulturore e kryeqytetit tash e tutje mund të eksplorohet përmes telefonave mobilë. Mjafton që të shkarkohet një aplikacion, që shërben si ciceron për monumente a objekte të tjera kulturore arkitektonike e deri tek peizazhi natyror. “Trashëgimia Kulturore e Prishtinës” quhet aplikacioni që tashmë e ka lansuar Qendra Rajonale për …

Lexo më shumë