fbpx

Tag Archives: antarktida

Misteret që fsheh Antarktida

antarktida

Prej mijëra vjetësh misteri e ka magjepsur njeriun, e ka ‘marrë për dore’ duke e udhëhequr që ta zbulojë atë. Misteri qëndron kudo, në çdo gjë, në çdo ngjarje, në çdo kohë dhe vend, poshtë rërës, në thellësitë e detit, në pafundësitë e errëta të universit, nën batanijen e trashë …

Lexo më shumë