Tag Archives: animacionet

Frika dhe Shpresa e Anibar-it

anibar, festivali, animacionet

Festivali Anibar Animation sivjet mban edicionin jubilar me temën  “Frika dhe Shpresa” Sipas organizatorvëve të festivalit në këtë vit jubilar, do të kenë një përfshirje të aktiviteteve të ndryshme që do të shfaqen në 5 kinema të Pejës. Rreth 300 filma të animuar, me një llojllojshmëri te pasur artistike me …

Lexo më shumë