fbpx

Tag Archives: Angelina Eichhorst

BE-ja mirëpret njoftimin për fillimin e hartimit të Statutit të Asociacionit

Angelina Eichhorst be

Angelina Eichhorst, Drejtoreshë për Evropën Perëndimore, Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë dhe Zëvendësdrejtoreshë Menaxhuese në Shërbimin Evropian të Veprimit të Jashtëm (EEAS), ishte në një vizitë dyditore në Prishtinë për të adresuar zhvillimet e fundit dhe hapat e ardhshëm urgjent. Bashkë me udhëheqësit politik të Kosovës, përfaqësuesit e shoqërisë dhe të …

Lexo më shumë