Tag Archives: anëtarësim

Kosova ka pengesa për anëtarësim në Organizatën Botërore të Tregtisë

OBT

Pengesat e anëtarësimit të Kosovës në Organizatën Botërore të Tregtisë. Ka më gjatë se 10 vjet që kur kanë filluar bisedimet dhe përgatitjet e Kosovës për anëtarësim në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Por, ende nuk është kryer as procedura formale e aplikimit. Zyrtarë të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, …

Lexo më shumë