fbpx

Tag Archives: anestezioni

Çka ndodh me ju gjatë anestezionit

anestezioni

Operacione të shumta bëhen në pacientë çdo vit, mirëpo pakkush njeh procesin e ndërlikuar të vënies në gjumë me anestezion. Puna e anesteziologut është që të shlyejë vetëdijen tuaj, të eliminojë dhembjen dhe të imobilizojë trupin gjatë operacionit. Ai mat pulsin tuaj derisa jenë në gjumë, kontrollon frymëmarrjen dhe shtypjen …

Lexo më shumë