fbpx

Tag Archives: Andrew McCabe

Shkarkohet nëndrejtori i FBI-së, Andrew McCabe

Nëndrejtorit të FBI-së, Andrew McCabe

Në një deklaratë të Prokurorit të Përgjithshëm, Jeff Sessions të premten në mbrëmje, u njoftua shkarkimi i menjëhershëm i Nëndrejtorit të FBI-së, Andrew McCabe, për “shkelje në detyrë”. “Bazuar në raportin e Inspektorit të Përgjithshëm, në përfundimet e Zyrës së FBI-së për Përgjegjësinë Profesionale, si dhe tek rekomandimi i zyrtarit …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!