Tag Archives: anakonda

National Geographic: Momenti kur anakonda mbyt të dashurin pas çiftëzimit

National Geographic: Momenti kur anakonda mbyt të dashurin pas çiftëzimit

Fotografi Luciano Candisani ka kapur foton e parë të shkrepur ndonjëherë ku shfaqet një anakondë jeshile teksa mbyt të dashurin pas çiftëzimit. Fotoja është shkrepur në Brazil dhe është publikuar si ekskluzive nga “National Geographic”. Candisani mori shumë më tepër nga ç’kishte shpresuar pasi ndoqi anakondën “e trashë sa një …

Lexo më shumë