fbpx

Tag Archives: ANABEL GONZALEZ

Globalizim për të gjithë

ANABEL GONZALEZ

Globalizimi është një mundësi e mirë që shumë njerëz të dalin nga varfëria dhe të përfitojnë nga rritja ekonomike, por kjo kërkon një përditësim të ligjeve dhe më shumë kujdes nga ata që hartojnë politikat Shkruan: ANABEL GONZALEZ Një rezultat pozitiv i tensioneve të tregtisë në vitet e fundit është …

Lexo më shumë