fbpx

Tag Archives: ambasadat

Ambasadat kërkojnë diskualifikimin e kandidatëve të dënuar

drejtesia , KGJK

Ambasadat e shteteve si Franca, Gjermania, Italia, Britania e Madhe dhe SHBA-të po kërkojnë diskualifikimin nga pjesëmarrja në zgjedhje lokale të Kosovës, të të gjithë atyre kandidatëve ndaj të cilëve janë shqiptuar dënime gjygjësore gjatë 3 vjetëve të fundit. InfoGlobi ju sjell të plotë Deklaratën e pesë ambasadave: Ne përshëndesim …

Lexo më shumë