fbpx

Tag Archives: ambasaat

QUINT për zgjedhjet : Nuk kemi preferenca, refuzojini kriminelët

Ambasadat e shteteve anëtare të QUINT-it, kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët në prak të zgjedhjeve në Kosovë. InfoGlobi e sjell të plotë ate. Deklaratë e ambasadorëve të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara, 30 gusht 2019 Zgjedhjet e ardhshme janë mundësi vendimtare për qytetarët e …

Lexo më shumë